maandag 15 juni 2020

Tijd voor een herijking in jezelf?

Tijd voor een herijking in jezelf?
Het is tijd voor een ommekeer, om dieper naar binnen te gaan in jezelf. 
DIT IS GEEN COACHING!
Een coaching sessie is op body/mind(dualiteit)level, waarin er gesleuteld wordt aan gedachten, ideeën en overtuigingen. 
In de quantum life key overdracht verlaten we het gebied van denken en gedachten naar het ontstaan van de bewustwording van onszelf om te zien wie/wat we in alle puurheid en éénvoud zijn. 

Door een wandeling van twee a drie uur langs de uiterwaarden, een natuurgebied in het land van Maas en Waal, neem ik je mee in een één op één sessie waarin er nieuwe sleutels aangereikt worden. 
Oude ideeën en beelden over jezelf maken plaats voor het aanraken en openen van inzicht dat doorzicht, overzicht en uitzicht biedt. 
Een bewuster tijdperk  doet nu zijn intrede en schud ons wakker. 
De quantum life key 🔑 is de sleutel die de deur opent naar het bewustzijnsveld dat we tot nu toe nog niet in ons vizier hadden, en in de één op één sessie wordt dit weer binnen je eigen ervaring gebracht, down to earth. 

🔑In de quantum life key © overdracht worden de essentiële sleutels aangereikt die bewustzijn transformeert en opent voor het diepste inzicht in wat we werkelijk zijn en waarin een nieuwe herijking van jezelf kan plaatsvinden door inzichtelijke vingerwijzingen over jezelf. 
Met beide benen op de grond en in onze eigen ervaring worden we aangeraakt en geopend in onze eigen kern. 
Weten wie/wat je ten diepste bent, zorgt voor rust, vertrouwen en stabiliteit, waardoor energie kracht en creativiteit weer vrij kan stromen. 
Voor een één op één sessie of informatie, stuur een mailtje naar: enerqi4life@gmail.com
WELKOM!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten